PRIVATE CATERING

Ez egyfajta catering, amely biztosítja az Ön által szervezett társadalmi események zökkenőmentes és kellemes lefolyását. Küldetésünk az, hogy ünnepi eseményeink és találkozásaink egyedi légkörét egyedi kulináris művészettel töltsük be, hogy az eredmény minden résztvevő felejthetetlen élménye legyen.

A lehetőségek szélesek, és örömmel üdvözöljük Önt bárhol, ahol kivételes pillanatokat tapasztalhat meg. A kertben lévő privát kerti partiktól kezdve az élet évfordulóinak ünnepléséig, a barátokkal és szeretteivel való találkozókig, akikkel örömteli eseményt szeretne megosztani az életében, munkájában vagy személyes sikereiben. Bárhol is van, és bármelyik társaságban, mögötte állunk, mindig készen állunk arra, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtson Önnek és vendégeinek.

Tapasztalatunkat az ötletei vezérlik, és nem kevésbé fog kielégíteni minket, mint egy tökéletes élmény az Ön és vendégei számára.

Bármi is érdekli, az Ön rendelkezésére áll. Egyedülálló bartender show-t kínálunk, finom borok, első osztályú konyak és ízletes belga csokoládé kóstolásval.

WEDDING CATERING

Az esküvő napjának rendkívüli eseménye van minden családban. Ugyanakkor ez több hónapos előkészítés csúcspontja, amely az egyedülálló élettapasztalat konkrét formájának ötletét megvalósítja.

Az esküvői catering segíteni kíván abban, hogy a lehető leghűségesebben teljesítse elvárásait, és mentesítse Önt az esküvői fogadás gondjai miatt.

Vezetőink megszokták, hogy minden részlettel foglalkozzanak, és észrevétlenül hagyják elképzeléseiket vagy ügyfeleik igényeit. Szakácsai kulináris művészete mellett az egész személyzet segítőkészsége garantálja a kivételes gasztronómiai élményeket az utazás ezen felejthetetlen első napján.

Veled közösen kiválasztjuk az esküvői fogadás menüjét, hogy még a legigényesebb vendégeket is örömmel fogadjuk. Segítünk minden részlet finomításában - az esküvői vörös szőnyegen az ételek és italok elhalasztásáig az ünnepi vasárnapra.

 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK


Catering ajánlatot készítünk bulijára, ünnepségére.+421 905 376 001catering@banquet.sk

Írja le

az alapinformációkat a közelgő eseménnyel kapcsolatban, és elkészítjük Önnek az Catering kínálatot és az Árajánlat-tervezetet.