BUSINESS CATERING

Reprezentatív szolgáltatás ügyfélpartnerek, tréningek és kongresszusok számára. Normál felett, reprezentatív vendéglátás, kiváló kiszolgálással kiegészítve. Vendéglátás, amely fontos az üzleti találkozók és találkozók sikeréhez.

Egész napos első osztályú gasztronómiai ellátást kínálunk - a friss kávé reggeltől egészen az esti LIVE showig, séfjeinkkel, akik jogosan tisztelik művészeti munkájukat, és örömmel, hogy a legjobbak és legkreatívabb nemzetközi ételeket készítik ízlése szerint . Kísérhet különféle konyak-, rum-, szivar- vagy csokoládékóstolókkal, valamint testre-szabott szakácsokkal, akik megkóstolhatják a rögtönzött garnélarák és a szemek előtt készített steakeket, amelyeket ehető virágok díszíthetnek. Végül mindent kiemelünk a fűszerek megfelelő keverékével. Tapasztalataink, kreativitásunk és a részletekre való figyelem bebizonyította, hogy a Senator Banquet vendéglátás már több mint 20 éve megbízható partner, és garantálja a minőségi szolgáltatásokat.

 

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK


Catering ajánlatot készítünk bulijára, ünnepségére.+421 905 376 001catering@banquet.sk

Írja le

az alapinformációkat a közelgő eseménnyel kapcsolatban, és elkészítjük Önnek az Catering kínálatot és az Árajánlat-tervezetet.