SK     HU     DE     EN

Gott és az elnökök


Azóta sok idő telt el, és a Semator Banquets több száz rendezvényt táplált - az egyszerű ételektől a konferenciákon, a nyári barbecue-bulikon, a bálokon át a különféle étkezőkön zajló fogadásokig. ,,Szlovákia olitikai, kulturális, társadalmi és sportéletének szinte minden személyisége jelen volt olyan rendezvényeken, ahol vendéglátási szolgáltatásokat nyújtottunk. Külföldről is a szomszédos államok miniszterelnökei, elnökei és kormányának tagjai, valamint a művészek, többször Karel Gott, Brigit Nelson és még sokan mások voltak."

 

A társaság azonban nemcsak személyiségekkel, hanem különféle rendezvényszervezési lehetőségekkel is rendelkezik. A legtöbb nagy területen rendezvényeken dolgoztunk, mint például Istropolis, Incheba, Szlovák Nemzeti Színház vagy a korábbi PKO. És az ezeken a területeken élő emberek szerint ennek a társaságnak a szolgáltatásai a legjobbak.

 

Ennek az az előnye, hogy cégünk szakemberei több, mint 2000 ember teljes kiszolgálását vehetik igénybe. Ez a legnagyobb szlovák vendéglátóipari társaságok közé tartozik. Mellesleg, nem csak Szlovákiában rendezünk rendezvényeket, hanem a határokon kívülről is tapasztalatokat szerezünk. A legtávolabbi úti célok Berlin, Hannover és Köln voltak.

 

A rendezvényszervezésen és a vendéglátáson kívül a Senator Banquets Szlovákiában az egyik legnagyobb éttermet és vendéglátó-ipari bérleti céget üzemelteti, és teljes kiegészítő szolgáltatásokat nyújt, mint például a készletmosás és a szállítás. Az üzleti vállalkozás másik pillére a gasztronómiai tevékenységek megosztása - jelenleg SMÚ-ban és SND-ben működünk.