SK     HU     DE     EN

TÖBB MINT 20 ÉVE A PIACON


Cégünk az 1990-es évek elején alakult

A cég igazgatója, Mgr. Jozef Baranek emlékszik: "Mivel az egykori Interhotel Bratislava állami vállalkozásban dolgoztunk, tapasztalataink voltak a társadalmi rendezvények szervezésében, amelyeket a Forum Hotelben és a Devin Hotelben nyújtottunk. Számos rendezvényt is szerveztünk a szállodán kívül.

 

A vendéglátás és a bankett szervezés mellett döntöttünk az új, gyorsan növekvő tevékenység miatt, miután Pozsony az új állam fővárosa lett, és ezt a követelményt nem fedezték kellőképpen a piaci szolgáltatások." Ellátási tevékenységeink kibővültek, amiről az is tanúskodik, hogy a Senator Banquets által szervezett egyik első rendezvény a Borospohár volt, az első szlovák elnök, Michal Kováč megnyitásakor a régi városházaban.

PRIVATE & WEDDING CATERING

Kivételes légkört teremtünk az ünnepségek, családi találkozók és esküvői fogadások számára.

Küldetésünk az, hogy ünnepi eseményeink és találkozásaink egyedi légkörét egyedi kulináris művészettel töltsük be, hogy az eredmény minden résztvevő felejthetetlen élménye legyen.

 

BUSINESS CATERING

Reprezentatív szolgáltatás ügyfélpartnerek, tréningek és kongresszusok számára.

Normál felett, reprezentatív vendéglátás, kiváló kiszolgálással kiegészítve. Vendéglátás, amely fontos az üzleti találkozók és találkozók sikeréhez.

BBQ CATERING

Nagyszerű grillpartit és egész napos felfrissítést készítünk a sportnapodra.

Élvezze az első osztályú gasztronómiai élményt Ön és családja, a kollégái és az üzleti partnerei.

Nagyszerű bulit fogunk készíteni Önnek.

catering@banquet.sk​​​​​​​